• Černá hora 5.b a 7.c (pátek)

            Poslední den nás přivítalo sluníčko :-) Dopolední závody  ve slalomu jsme si moc užili. Po obědě se počasí změnilo...padla mlha. My ale nezabloudili a všichni jsme do cíle dojeli :-) Večer jsme vyhlásili vítěze a zhodnotili kurz. Pochutnali jsme si na poháru a zatančili si :-)

            Zítra už se na vás všichni moc těšíme :-)

            Vaši spokojení lyžaři:-)

          • Černá hora 5.b a 7.c (čtvrtek)

            Počasí se umoudřilo :-) Jezdili jsme doslova s větrem o závod. Dopoledne jsme pilně trénovali na zítřejší sjezdové závody. Vyzkoušeli jsme si i jízdu ve zvlněném terénu. Na odpolední trénink na běžkách jsme byli rozděleni do skupin dle našich schopností. Rafani zdolali 5km Malý okruh se závěrečnou odměnou v Kiosku. Druhé družstvo trénovalo střídavý běh ve stopě. Všichni se zlepšujeme a máme ze sebe radost. Povedený dnešek jsme zakončili poučnou přednáškou :-)

            Vaši lyžaři :-)

          • Černá hora 5.b a 7.c (středa)

            Opět jsme se probudili do mlhy... a navíc ještě padal mrznoucí déšť, kterého nás učitelé ušetřili, abychom nepromokli a nenastydli. Dopoledne jsme proto zhlédli dokument o horolezectví, někteří si četli či porovnávali své dovednosti při hrách. Odpoledne jsme se vydali na Kolínskou boudu. Cestou jsme si užili sněhových radovánek. Večer jsme se vyřádili na diskotéce:-)

            Doufáme, že se počasí zase umoudří, a my si pořádně zalyžujeme:-)

            Vaši lyžaři:-)

          • MÁME ZLATO Z PŘEHAZOVANÉ

            Skvělého výsledku dosáhlo naše dívčí družstvo ve složení: Timea Király, Zuzana Tupá, Andrea Krakešová, Agáta Landová, Chaima Němečková, Karolína Novotná, Nikola Žáková a Eliška Jurmanová na Okresním finále v přehazované. V základní části turnaje jsme po vítězstvích nad školami Lovosice a Terezín 
             ve vyrovnaném zápase nestačili na pořádající ZŠ Havlíčkova. Nicméně tyto výsledky nám zajistily postup do semifinále, kde jsme porazili Gymnázium Lovosice. Ve finále jsme opět narazili na ZŠ Havlíčkova a po urputném a napínavém boji jsme zvítězili. Timea Király navíc obdržela cenu fair play za přiznání bodů pro soupeře. Všem děvčatům patří velká gratulace a pochvala ze vzornou reprezentaci školy.

          • Černá hora 5.b a 7.c (úterý)

            Ráno jsme se probudili do mlhy. Neviděli jsme ani metr před sebe, proto jsme dopoledne věnovali lyžařskému desateru a společenským hrám. Odpoledne mlha trochu ustoupila a my  se vydali na sjezdovku. Ještě, že máme svítivé dresy a kopec už známe :-) Po večeři nás čekala přednáška o tom, jak se chovat na horách. Povídali jsme si o lyžích, jak o ně pečovat, a dozvěděli jsme se také něco z historie.

            Vaši lyžaři :-)

          • Černá hora 5.b a 7.c (pondělí)

            Dopoledne jsme strávili na svahu. Všichni už jsme vyzkoušeli vlek a pilovali oblouky. Opravdu nám to jde :-) Odpoledne se rozfoukalo a my vyrazili na krátkou vycházku k Bufetu u staré lanovky.
            Zdraví vás lyžaři :-)

          • Černá hora 5.b a 7.c

            Hned první den jsme zvládli vyzkoušet jaké je to na sjezdovkách i běžkách. Dopoledne nás na sjezdovce hřálo sluníčko. Odpoledne nás zahřál výšlap k vysílači. Večer svíčková a hry v učebně. Učitele jsme překvapili, jak si umíme krásně hrát i bez mobilů a televize :-)

            Zdraví vás téměř lyžaři :-)